Műterem Budapest szívében

Tetsztett? Oszd meg másokkal is! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lassan 3 éve vagyok a Budapesti Állatkert fotózásokért felelős megbízottja, akinek a feladata megszervezni minden, nem állatkertben lebonyolítható fotózást. Ez sokaknak furcsa lehet, azonban nagyon sok esetben nem a saját élőhelyükön, a megszokott környezetben szükséges az állatokat fotózni. Ilyenkor kizárólag egy műterem Budapest területén jöhet szóba lehetőség szerint minél közelebb, hogy a szállítással minél rövidebb időt kelljen az állatoknak tölteni.

Műterem Budapest közepén

Nem sokkal a munkába állásomat követően kaptam egy fantasztikus ötletet, hogy van egy műterem Budapest 13. kerületében itt , amely ráadásul nagyon közel van a Budapesti Állatkerthez. Gondoltam akkor, megér egy próbát, felhívtam őket és meglátogattam a G3 Stúdiót. És elképedtem! Ennyire profi és segítőkész csapatot még nem láttam, pedig már lassan egy évtizede foglalkozom szakmaszerűen a fotózások körüli teendők megszervezésével, ami közben lassan fél-profi fotóssá is váltam.

Tehát pontosan tisztában vagyok azzal, hogy egy műterem Budapest helyszínén milyen körülmlnyeket tud biztosítani, mik a szükséges kellékek, milyen bevilágításra, árnyékolásra, milyen háttér díszletekre van szükségünk. Mert azt gondolom mindenki sejti, hogy az állatoknak, persze nagy ritkán a növényeknek is nagyon speciális igényeik vannak, és hát lássuk be néha rumlival jár az ő fotozásuk.
műterem Budapest

 

Állatok műterem Budapest?????

Leírva ez a három szó egymás után teljesen értelmetlennek tűnik! Erről mesélek egy pár szót. Amikor először felkerestem a G3 Stúdiót  http://www.g3studio.hu/foto-studio-berles/ nagyon idegenkedtek. Mert hát lássuk be, nem egy csecsemővel érkező kedves család, nem egy elkényeztetett, híres színész vagy éppen énekes fog a műterem Budapest helyszínén „zavart kelteni”, hanem kisállatok. Mert természetesen a nagy barna medvét és az oroszlánokat nem szállítjuk műtermi fotózásra. Csak és kizárólag kisállatokat és érdekes, egyedi növényeket. Ez persze nem jelenti azt, hogy a kisállatok ne járnának rumlival.

De ebben mind a mi csapatunk, mind a G3 Stúdió profizmusa áthidalta a kezdeti nehézségeket, amelyek inkább abból eredtek, hogy még nekik idegen volt ez a fajta fotózás. Azonban a műterem Budapest közepén állta a megpróbáltatásokat. Meg kell mondjam őszintén, hogy tényleg nagyon gyorsan egy hangot kezdtünk beszélni, és mi, akik ebben már profik voltunk, segítségükre voltunk, amiben csak tudtunk. Voltak a sajnos elengedhetetlen szagok kiküszöbölésére megfelelő ventilátor/elszívó berendezéseink, amit mi bocsátottunk a stúdió rendelkezésére továbbá nagyon profi szagmentesítőp szerekkel is segítettük őket.
Most már elmondhatom, hogy a műterem Budapest szívében állta a sarat és bár voltak félelmeik, úgy gondolom, az, hogy már több mint két éve dolgozunk együtt, az magáért beszél. Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni és tényleg tiszta szívvel tudom ajánlani bárkinek a G3 Stúdiót fotózási helyszín gyanánt.